Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

20 nov ‘20

Hoera! Glasvezel in de Bollenstreek komt eraan!

Fantastisch resultaat in de Bollenstreek!

53 procent gehaald sticker Afgelopen maandag was de laatste dag van onze campagne, daarmee eindigen we onze glasvezelcampagne met een mooie score van 61% inschrijvingen. Als u uzelf heeft ingeschreven, willen we u van harte bedanken. Mede door uw inschrijving genieten bewoners van bijna 2300 woningen in het buitengebied van de Bollenstreek straks van gigasnel internet en haarscherpe televisie!

Wat gaat er nu gebeuren?

Vanaf nu gaat de netwerkplanner hard aan de slag om de detailplanning voor de aanleg te maken. De online nieuwsbrieven worden omgezet naar bouw-nieuwsbrieven. Hierin wordt u op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen rondom de aanleg van het nieuwe glasvezelnetwerk in de Bollenstreek. Deze zullen ongeveer om de 6 weken à 8 weken worden verzonden naar alle bewoners die zichzelf hebben ingeschreven.

Kan ik nog inschrijven?

Het kan natuurlijk zijn dat u nog niet heeft ingeschreven. Voor een deel van de adressen is de inschrijving nu op aanvraag. Doordat de inschrijfmiddag in de Schelft niet door kon gaan in combinatie een kleine storing op onze website, hebben we nog een coulance-periode voor inschrijvingen tot 30 november. Daarnaast zijn er nog een aantal plaatsen die een latere startdatum hadden, zoals Lisse-Zuid en de Zandlaan in Hillegom, deze adressen hebben ook nog tot 30 november om in te schrijven.

Wanneer krijg ik glasvezel in mijn woning of bedrijf?

Naar verwachting beginnen we met de aanleg in het tweede kwartaal van 2021. Tot en met de zomer van 2022 zal de aannemer bezig zijn met de aanleg. Via de website en de nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van de aanleg. Daarnaast zullen er ook nog enkele bouw-informatieavonden worden georganiseerd.

Wij komen de vlaggetjes ophalen

we komen vlaggetjes ophalen De meeste bewoners die zichzelf hebben ingeschreven, hebben een vlaggetje van ons ontvangen. Als u afgelopen weekend of later heeft ingeschreven, dan heeft u waarschijnlijk geen vlaggetje gekregen. Dat maakt natuurlijk niets uit, ingeschreven = ingeschreven. Twijfelt u over uw inschrijving? Neem dan contact met ons op via bollenstreek@glasdraad.nl.

Vanaf eind volgende week gaat het team van GlasDraad beginnen met het weghalen van de vlaggetjes. Wilt u uw vlaggetje houden? Zet hem dan alvast binnen, dan nemen we hem niet mee!

Winnaars Vroege Vogel actie

De winnaars van de Vroege Vogel actie gaan we pas over een tijdje bekend maken. Dit willen we doen tijdens de bijeenkomst samen met de buurtambassadeurs, met een feestelijke loting. Dit zal pas over enige tijd plaatsvinden, op een moment dat dit weer mag. Alle bewoners die zichzelf hebben ingeschreven vóór 30 september 2020 maken kans op een van de twee gratis glasvezelaansluitingen of een van de drie Sonos muzieksystemen!

barbeque afbeelding

Straat BBQ's

Er zijn veel straten die volgend jaar zomer met de hele buurt kunnen genieten van een straat-BBQ! De straten hieronder zijn voor 100% ingeschreven (vanaf 3 adressen), of zijn grote straten met meer dan 80% inschrijvingen. Deze bewoners ontvangen binnenkort vouchers voor een BBQ-pakket bij een lokale slagerij in uw brievenbus of via uw buurtambassadeur.

De vouchers zijn uiteraard nog lang inwisselbaar na de corona-periode, een goed moment om weer een gezellige bijeenkomst te houden met al uw buren.

  • Annalaan - Noordwijkerhout
  • Park Duinschooten 30 B1 t/m 30 B45 - Noordwijkerhout
  • Hageveldhof - Voorhout
  • Robijnslaan - Noordwijkerhout
  • Theresialaan - Noordwijkerhout
  • Waardlaan - Rijnsburg
  • Winterrustlaan - Hillegom

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Volg ons ook via een van deze kanalen.
Facebook: Glasdraad Bollenstreek