Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

Aanbod

Ruim 60% van de bewoners hebben zich ingeschreven voor glasvezel. De aanleg gaat dus door! Glasdraad Bollenstreek start met de voorbereidingen op de aanleg van het netwerk.

Aanbod ten tijde van de vraagbundeling

Ons aanbod voor het buitengebied
(alleen koperkabel)

Tijdens de campagne betaalt u voor het aanleggen van de glasvezelaansluiting een zogenaamde vastrechtvergoeding. Voor woningen in het buitengebied is het volgende van toepassing:

Optie A, afkoop:
U koopt de aansluiting (oftewel het vastrecht) af voor € 2.300,-. Daarnaast neemt u een abonnement af bij een serviceprovider, u krijgt hier bericht over van GlasDraad.

OF

Optie B, maandelijkse termijnen:
U betaalt maandelijks de vastrechtvergoeding. Aan het begin van de periode betaalt u eenmalig €100, daarnaast betaalt u maandelijks € 20,-*. U kunt het vastrecht na 15 jaar afkopen voor het eenmalige bedrag van €15,-. Daarnaast neemt u een abonnement af bij een serviceprovider, u krijgt hier bericht over van GlasDraad.

*Er vindt indexatie plaats op de maandelijkse termijnbedragen

De prijzen zijn inclusief btw. U betaalt pas als het netwerk is gebouwd en uw huis is aangesloten.


Inschrijven

Ons aanbod voor de lintbebouwing en kleine kernen
(coax-kabel)

Voor woningen in een van de dorpskernen of lintbebouwing is het volgende van toepassing:

U betaalt de vastrechtvergoeding van eenmalig €200,-. Daarnaast neemt u een abonnement af bij een serviceprovider u krijgt hier bericht over van GlasDraad.

De prijzen zijn inclusief btw. U betaalt pas als het netwerk is gebouwd en uw huis is aangesloten.


Inschrijven

Let op: Indien u geen abonnement heeft afgesloten voor 30 december 2022 en Glasdraad heeft uw woning wel aangesloten, dan brengen wij u een eenmalige kosten in rekening van € 250,-.

Let op: Inschrijven na de vraagbundeling is mogelijk, maar dan wordt het duurder. U betaalt dan aansluitkosten op basis van een persoonlijke offerte. Voor adressen in de kernen geldt hierbij een minimumbedrag van € 1000,-. Voor adressen in het buitengebied geldt een minimumbedrag van € 3.000,-.

Staat mijn woning in het buitengebied, lintbebouwing of kleine kern?

Doe de postcodecheck en kom erachter of uw woning zich in het buitengebied of kern bevindt.

Postcodecheck

Onze serviceproviders

GlasDraad hecht veel waarde aan keuzevrijheid voor bewoners. Wij vinden het belangrijk dat u een abonnement kunt kiezen dat bij uw persoonlijke situatie past. Daarom bieden diverse onafhankelijke serviceproviders hun diensten over ons netwerk aan.

Als de campagne gaat starten zullen wij informatie geven over de providers en hun pakketten

U kunt zich pas na de vraagbundeling aanmelden bij een serviceprovider.

Hieronder vindt u een overzicht van de serviceproviders waaruit u kunt kiezen.