Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

Update werkzaamheden april 2022

We zijn verheugd dat er al ruim 150 km aan netwerk in de grond gelegd, dat betekent dat we al meer dan 75% van het netwerk gerealiseerd hebben. Om u goed op de hoogte te houden van onze vorderingen, geven wij u in dit nieuwsbericht een update over de stand van zaken per gebied.

Voorhout

In dit gebied worden momenteel de huizen aangesloten op het glasvezelnetwerk. Momenteel worden de eerste bewoners geactiveerd. Alle providers zoals genoemd op onze website zijn nu beschikbaar op ons netwerk.

Rijnsbrug (RBG-01) en Noordwijk (NDK-01)

We maken veel meters in deze gebieden, maar net minder snel dan we van tevoren hadden gehoopt. We zijn momenteel druk bezig met een lastig stuk op de Leidsevaart. Als dit gereed is kunnen we ook in deze gebieden de huisaansluiting gaan maken.

Hillegom (HIL-01)

In Hillegom en omstreken is een voorzichtige start gemaakt. De centrale is geplaatst. Hier is helaas vertraging opgelopen. Reden hiervoor is dat er in dit gebied veel private grondeigenaren zijn waar wij afhankelijk van zijn. Wij proberen dit dan ook zo goed mogelijk af te stemmen, maar dit zorgt er wel voor dat het wat langer duurt.

De planning

De planning op de hoofdpagina is een richtlijn. Uiteraard zullen wij u informeren als de we de planning naar voren kunnen halen.