Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

11 nov ‘20

Hoera! De 50% is behaald!

Glasvezel in de Bollenstreek is officieel een feit!

Goed nieuws! Binnenkort kunnen alle bewoners die zichzelf hebben aangemeld genieten van een gigasnel en stabiele internetverbinding. Meer dan 50% van de bewoners in de Bollenstreek heeft zichzelf ingeschreven voor een glasvezelverbinding en daarmee wordt binnenkort de Bollenstreek voorzien van glasvezel. Aan alle bewoners die zichzelf al hebben ingeschreven: bedankt!

Inschrijven kan nog tot maandag 16 november!

Inschrijven voor glasvezel van Glasdraad kan tot en met maandag 16 november. Mocht u nog mensen kennen die mee willen doen, wijs ze er dan op dat ze er snel bij moeten zijn!

Tweede aansluiting?

Het kan zijn dat u gebruik wilt maken van een tweede aansluiting, bijvoorbeeld als u achter uw woning een bedrijfspand heeft staan. Dit is bijna altijd mogelijk. Bel voor de mogelijkheden direct met het team van GlasDraad via 0857-600782!

Vanavond: online vragenuurtje

Vanavond (woensdag 11 november) kunt u meedoen met de openbare online bijeenkomst van GlasDraad. U kunt hier al uw vragen stellen en luisteren naar de vragen van andere bewoners uit de bollenstreek. De bijeenkomst begint om 19:30 en duurt tot ongeveer 20:30. Via onderstaande knop kunt u direct deelnemen aan de bijeenkomst.

Online vragenuurtje

Kom naar onze corona-proof inschrijfavonden

Wij hebben nog 3 inschrijfavonden en 1 inschrijfmiddag waar u langs kunt komen om uw laatste vragen te stellen en om in te schrijven. Dit is natuurlijk geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. We maken gebruik van spatschermen, mondkapjes en hebben op iedere tafel desinfectiemiddel staan. Langskomen kan dus zonder enkel risico!

Woensdag 11 november 17:00-19:30
De Engelenburcht - Romijnstraat 40, Lisse

Donderdag 12 november 17:00-19:30
Speeltuin en Zaal Weerestein - Michiel de Ruijterstraat 95, Hillegom

Vrijdag 13 november 17:00-19:30
De Burgt - Burgemeester Koomansplein 1, Rijnsburg

Zaterdag 14 november 11:00-16:00
De Schelft - Maandagsewetering 202, Noordwijkerhout

Inleverpunt

Er is ook een inschrijfformulier inleverpunt aanwezig. U kunt uw inschrijfformulier gewoon in de bak gooien. Zo kunt u veilig langskomen!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Volg ons ook via een van deze kanalen.
Facebook: Glasdraad Bollenstreek