Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

Glasvezel in de Bollenstreek komt eraan!

53 procent gehaald sticker Afgelopen woensdag kwamen we met het goede nieuws dat de aanleg van glasvezel in de buitengebieden van de Bollenstreek officieel een feit is. Inmiddels staat de teller alweer op de 53% inschrijvingen! De komende 3 dagen is het nog mogelijk om in te schrijven voor een glasvezelaansluiting van GlasDraad.

Inschrijven per post?

Uiteraard kunt u nog steeds inschrijven per post. Als u uw inschrijving aankomende maandag verstuurd, kunt u gewoon nog meedoen. Ons postadres is:
GlasDraad B.V., postbus 101, 3645ZL Vinkeveen

Vlaggetjes

Op dit moment is het team van GlasDraad hard bezig om iedere bewoner die zichzelf heeft ingeschreven te voorzien van een vlaggetje, we weten niet of het lukt om iedereen vóór maandag te voorzien van een vlaggetje. De vlaggetjes komen we uiteraard ook weer ophalen.

We starten over ongeveer 1 of 2 weken met het weghalen van de vlaggetjes! Naar verwachting zijn ze weer 30 november uit het gebied weg! Wilt u het vlaggetje houden? Dat mag dat natuurlijk! Zorg er dan voor dat u het vlaggetje eind volgende week weghaalt!

barbeque afbeelding

Straat BBQ's

Er zijn enkele straten in de Bollenstreek die voor 100% zijn ingeschreven. Deze bewoners ontvangen binnenkort een BBQ-voucher die volgend jaar zomer (na de corona-crisis) kan worden verzilverd bij een plaatselijke slager.

De volgende straten zijn volledig ingeschreven (vanaf 3 woningen): Annalaan, Hageveldhof, Robijnslaan, Theresialaan, Waardlaan en Winterrustlaan.

Staat uw straat er niet tussen? Ga dit weekend dan nog eens langs bij uw buren zonder vlaggetje, en wellicht kan de hele buurt dan binnenkort genieten van een gezellige buurt-BBQ! De volgende straten zijn bijna geheel ingeschreven: Loosterweg-zuid, Duinschooten, Tespellaan, Hellegatspolder en Ambachtsweg.

Morgen: Laatste inschrijfmiddag in de Schelft

Morgen (zaterdag 14 november) is de laatste fysieke inschrijf mogelijkheid. Het team van Glasdraad zit voor u klaar om u te helpen met uw laatste vragen. Daarnaast kunt u uw inschrijfformulier inleveren of ter plekke inschrijven. Uiteraard met inachtneming van alle regels van het RIVM, zo hebben wij spatschermen, mondkapjes en op iedere tafel staat een flesje desinfecterende hand gel. Het team van GlasDraad is morgen te vinden bij:

Locatie: De Schelft - Maandagsewetering 202 Noordwijkerhout
Tijdstip: 11:00 tot 16:00

Inleverpunt

Er is ook een inschrijfformulier inleverpunt aanwezig. U kunt uw inschrijfformulier gewoon in de bak gooien. Zo kunt u veilig langskomen!

KPN-klanten

Bent u op dit moment klant bij KPN? Dan ontvangt u dit weekend een brief van de KPN. Daarin kunt u alles lezen over de mogelijkheden van KPN op het netwerk van glasvezel. Zo geeft KPN ook aan dat u alleen gebruik kunt maken van de glasvezelabonnementen van KPN als u uzelf inschrijft voor glasvezel van GlasDraad.

Lokale hulp

U kunt uzelf ook inschrijven bij onderstaande bedrijven. Zij kunnen u helpen met advies over de glasvezelaansluitingen, abonnementen en zakelijke ICT-oplossingen. U kunt ook direct telefonisch contact opnemen!

providers uit de nieuwbrief

Prijswinnaars

prijswinnaars

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Volg ons ook via een van deze kanalen.
Facebook: Glasdraad Bollenstreek