Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

Bezoek onze inschrijfavonden

Wij verwelkomen u graag op onze inschrijfavonden tijdens de vraagbundeling. Tijdens de inschrijfavonden kunt u langskomen om uzelf in te schrijven en om uw vragen te stellen, er wordt geen presentatie gegeven. U kunt op ieder moment binnenlopen. De inschrijfavonden vinden uiteraard plaats met inachtneming van de corona maatregelen. U hoeft uzelf voor de inschrijfavonden niet aan te melden. Wij vragen u enkel bij de deur om een contactformulier in te vullen, voor eventueel onderzoek van de GGD. Iedere bezoeker moet individueel een formulier invullen. Wanneer er veel bewoners tegelijk komen, vragen we u wellicht om even op afstand te wachten.

Naast de inschrijfavonden hebben wij nog één online bijeenkomst, op woensdag 11 November. Tijdens deze online bijeenkomst is er een chatfunctie beschikbaar, zodat we uw vraag nog tijdens de bijeenkomst kunnen behandelen. U kunt uzelf hieronder aanmelden voor deze bijeenkomst.

De informatieavonden zijn inmiddels voorbij. Tijdens de inschrijfavonden kunnen wij u uiteraard voorzien van alle informatie die u nodig heeft.

Wijzigingen rondom RIVM-richtlijnen

Mocht de situatie rondom het coronavirus veranderen, dan kan het zijn dat de planning wordt aangepast. Wij zullen eventuele veranderingen op deze pagina weergeven. We vragen u daarom de website goed in te gaten te houden.
De status (bijgewerkt 5 november 2020) is dat alle inschrijfavonden door gaan.

Inschrijfavonden

DatumTijdLocatie
Dinsdag 10 november17:00 – 19:30VVSJC - Lageweg 6, Noordwijk
Woensdag 11 november17:00 – 19:30De Engelenburcht - Romijnstraat 40, Lisse
Woensdag 11 November
Online vraag & antwoord bijeenkomst
19:30 – 20:30
Donderdag 12 november17:00 – 19:30Speeltuin en Zaal Weerestein - Michiel de Ruijterstraat 95, Hillegom
Vrijdag 13 november17:00 – 19:30De Burgt - Burgemeester Koomansplein 1, Rijnsburg
Zaterdag 14 november11:00 – 16:00De Schelft - Maandagsewetering 202, Noordwijkerhout
Vervallen ivm grote calamiteit op deze locatie

Informatieavond gemist?

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons bereiken via: het telefoonnummer 0857-600782, e-mail bollenstreek@glasdraad.nl