Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

28 sep ‘20

We zijn begonnen, glasvezel komt naar de Bollenstreek!

Afgelopen zaterdag 29 augustus is de glasvezelcampagne officieel van start gegaan. Als meer dan 50% van de bewoners in het buitengebied zich voor 16 november inschrijft, komt er glasvezel in de Bollenstreek. De campagne heeft een vlotte start gemaakt. Op dit moment hebben al meer dan 250 huishoudens ingeschreven, er is duidelijk veel interesse in glasvezel in de Bollenstreek!

Vanaf vandaag zullen er vlaggetjes worden geplaatst bij de huizen die zijn ingeschreven voor glasvezel. Wilt u ook zo’n mooi vlaggetje? Zorg dan dat u snel inschrijft!

Schrijf u nu in voor glasvezel.

Ambassadeurs gezocht!

Wij kunnen niet zonder de inzet van lokale ambassadeurs: bewoners die de buurt door en door kennen en graag hun steentje willen bijdragen aan een succesvolle campagne. Dat kan op allerlei manieren, van verschillende hand- en spandiensten tot het faciliteren van kleinschalige bijeenkomsten. Waar u zich prettig bij voelt. Tot nu toe hebben 35 bewoners zichzelf al aangemeld als ambassadeur, ontzettend bedankt daarvoor! Bent u enthousiast over glasvezel en wilt u ons graag helpen? Meld u dan aan als ambassadeur door een e-mail te sturen naar bollenstreek@glasdraad.nl.

Wist u dat?

Veel van u hebben tijdens de interessepeiling van Stichting Digitale Bereikbaarheid ingeschreven. Deze grote belangstelling in glasvezel heeft er toe geleid dat GlasDraad nu campagne voert om glasvezel daadwerkelijk in de Bollenstreek aan te leggen.

Echter, is de inschrijving voor de interessepeiling van SDB niet voldoende om te zorgen dat u straks kunt genieten van glasvezel. Daarvoor moet u echt inschrijven bij GlasDraad. Dit kan eenvoudig via deze website.

Vergeet u niet in te schrijven voor een informatieavond!

Een informatieavond is de perfecte manier om alles te weten te komen over de campagne, glasvezel en andere belangrijke informatie. In verband met de coronamaatregelen is het noodzakelijk dat u aanmeldt voor een avond naar keuze. Op die manier kunnen wij garanderen dat er voldoende afstand kan worden gehouden.

Wacht niet te lang met het aanmelden voor een van deze avonden. U loopt dan namelijk de kans dat de avond die u graag wilt bezoeken vol zit.

Meld u aan voor een informatieavond.

Bekijkt u de presentatie liever vanuit uw eigen huis? Dat is geen probleem! De meeste avonden zijn ook via een livestream te volgen. Ook hiervoor moet u zichzelf aanmelden via deze website.

Eerste volledig ingeschreven straat binnen

We merken dat glasvezel voor sommige bewoners van de Bollenstreek niet snel genoeg aangelegd kan worden. Dit is zeker het geval voor het Hageveldhof te Voorhout. Daar hebben alle bewoners al ingeschreven! Dat betekent dat als de campagne met succes wordt afgerond, zij met zijn allen kunnen gaan genieten van een straatbarbecue.

Wilt u ook een barbecue winnen met uw straat? Vertel het dan aan uw buren en wie weet kunnen wij ook jullie binnenkort blij maken!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Volg ons ook via een van deze kanalen.
Facebook: Glasdraad Bollenstreek
Instagram: Glasdraad Bollenstreek